Piškotke uporabljamo za optimizacijo naše spletne strani in storitev. Obiščite razdelek za naše pravilnike Splošni pogoji.

O NAS

MI SMO GENEVO

Smo češko podjetje, razvijamo in proizvajamo vrhunske radar detektorje in jih temeljito testiramo po Evropi, imamo predstavništvo od Avstralije do ZDA. Naš cilj je, da se počutite, kot da se lahko zanesete na nas na vseh vaših potovanjih.

Od leta 2012 ponujamo rešitve vsem motoristom, poklicnim voznikom in avtomobilskim navdušencem, ki želijo potovati varno in brez stresa.

KAKO SE JE VSE ZAČELO??

Prva ideja o razvoju lastnega radar detektorja za evropski trg se je porodila okoli leta 2009. Na pogostih poslovnih potovanjih po Evropi smo eksperimentirali s prvimi generacijami tujih radar detektorjev. Vendar so ti detektorji delovali z nezanemarljivimi vrzelmi v zmogljivosti, ki smo jih mislili zapolniti. Začetna ideja se je kmalu spremenila v popoln razvoj lastnega modela, ki bi zahvaljujoč sodobnim tehnologijam pomagal voznikom po vsem svetu.

Vsa aktivnosti so se začela spomladi 2011, kombinacija spretnih razvijalcev z izkušnjami na področju radar detektorjev, vizionarjev in entuziastov je privedla do ustanovitve GENEVO s.r.o. in lansiranje našega prvega detektorja - GENEVO ONE.

NAŠE POTOVANJE


NAŠA MISIJA

Naš prvi detektor je kmalu po lansiranju postal evropska uspešnica zaradi natančne baze podatkov GPS, zanesljivega zaznavanja, najmanjšega števila lažnih opozoril in prijaznosti do uporabnika. Koncept prvega modela razširjamo na naše nove izdelke z inovativnimi lastnostmi, zasnovanimi za uporabo v državah, kjer policijski radarji običajno niso zaznavni.


Zahvaljujoč povratnim informacijam od vas, spoštovanih strank, še naprej izboljšujemo in redno posodabljamo naše detektorje. Naše poslanstvo je ponuditi pametne, sodobne rešitve, ki vas bodo varovale, kamor koli greste.


Bi radi izvedeli več o nas? Sledite nam lahko na Instagramu!  genevo_radar

PRIDRUŽITE SE DRUŽINI GENEVO

GENEVO MAX

GENEVO MAX

€ 660
dobavljivost: na zalogi
€ 660
PREBERI VEČ

GENEVO MAX je opremljen z najmočnejšo 360° radarsko anteno med našimi prenosnimi radar detektorji, popolnoma prenovljenim laserskim senzorjem z vojaško tehnologijo laserskega reflektorja in novo GPS anteno z bazo podatkov za celotno Evropo. Na poti vas ne bodo čakala presenečenja.