Zahvaljujoč deljenemu pasu K in Ka s številnimi drugimi platformami je bilo proizvajalcem vedno glavobol delati in filtrirati neželene radarske valove, ki so prisotni povsod okoli nas. V nekaterih državah so imeli uporabniki radarskih detektorjev težave s filtriranjem lažnih opozoril pasu K, osredotočili smo se na to težavo in s ponosom vas obveščamo, da se je trdo delo poplačalo in GENEVO je razvil najbolj izpopolnjeno anteno in strojno programsko opremo, ki je uspešno prestala naše zelo zahtevno testiranje.

KA Band Ta tehnologija nam je dala odlično priložnost za povečanje občutljivosti anten. V tem trenutku filtrov ni treba nastaviti tako strogo in detektor lahko takrat uporabite v polnem potencialu. Rezultat je absolutno najmanj nepotrebnih motenj in največja zaščita voznikov dolgo naprej.

K Band V pasu K nam je uspelo odpraviti praktično vse lažne alarme iz ACC-jev in podobnih sistemov ter iz precejšnjega spektra različnih in dolgotrajno problematičnih virov. GENEVO je torej ponovno najboljši filtrirni protiradarski sistem na svetu.

Najnovejša tehnologija je bila implementirana v vse izdelke GENEVO od leta 2018 naprej, razen v GENEVO ONE in GENEVO ONE ECO.