Predstavitev izdelka

9.12.2019 uradno pričnemo s prodajo nove generacije radar detektorja, GENEVO MAX je tukaj.
Detektor, zasnovan za celotno Evropo. Začetek prodaje na novo prenovljeni spletni strani www.GENEVO.si

Razvoj

Pet let razvoja v sodelovanju z vodilnimi v panogi, ki je vključevalo predloge naših strank, je pripeljalo do ustvarjanja izdelka svetovnega razreda, ki se lahko pogumno primerja z najboljšimi na svetu. Radarska antena je bila znatno izboljšana za 20-odstotno povečanje občutljivosti, sistem napajanja in posodobitev pa je bil popolnoma preoblikovan. Obenem smo izdelali nov dizajn, ki se zlahka ujema s sodobno notranjostjo avtomobila.

Inovativnosti

Kot prvi na svetu lahko uživate v magnetnem držalu z vodoravnim in navpičnim položajem v enem ali samodejni nastavitvi glasnosti, ki se prilagaja hrupu v kabini vozila. V eni napravi smo združili pametne rešitve in vrhunsko tehnologijo, kot je senzor gibanja, senzor zunanje svetlobe ali zaslon OLED. Danes ni detektorja, ki bi ponujal primerljiv nabor funkcij.

Učimo GENEVO MAX in izboljšujemo njegove zmožnosti zaznavanja z rednimi mesečnimi posodobitvami. Za proces posodabljanja je bil razvit popolnoma nov algoritem, kjer umetna inteligenca na podlagi zbiranja podatkov naših partnerjev in preizkuševalcev z vsega sveta obdela in oceni milijone vzorčnih posnetkov. Ti podatki se nato uporabijo za optimizacijo obdelave signala detektorja. Če se pojavi nov radar ali vir lažnih alarmov, se naša razvojna ekipa v sodelovanju s partnerji hitro odzove in z novo umetno inteligenco radar doda v naslednjo posodobitev. Ta izboljšana vdelana programska oprema zagotavlja, da vaš detektor z visoko natančnostjo prepozna radarje za dejansko hitrost iz neželenih virov signalov, kot so prilagodljivi tempomati. To zmanjša število lažnih alarmov na absolutni minimum in pomnoži razdaljo zaznavanja.


GENEVO MAX

GENEVO MAX

€ 660
dobavljivost: na zalogi
€ 660
PREBERI VEČ

GENEVO MAX je opremljen z najmočnejšo 360° radarsko anteno med našimi prenosnimi radar detektorji, popolnoma prenovljenim laserskim senzorjem z vojaško tehnologijo laserskega reflektorja in novo GPS anteno z bazo podatkov za celotno Evropo. Na poti vas ne bodo čakala presenečenja.