GENEVO PRO II se ponaša z zaznavanjem vseh znanih policijskih radarjev in prinaša nove udobne funkcije, kot so nadzor s kretnjami, samodejna osvetlitev ali samodejna glasnost, ki se prilagaja hrupnim pogojem v kabini.

Zahvaljujoč 100-odstotni imunosti na RDD in popolni diskretnosti s snemljivim magnetnim zaslonom, ki deluje kot stikalo za izklop, ne pritegne neželene pozornosti.
Če je vaš avto opremljen s kovinsko prevlečenim (atermičnim) vetrobranskim steklom in je zato neprimeren za prenosni detektor, ali če preprosto niste ljubitelj neuglednih priseskov in visečih kablov, je GENEVO PRO II prava rešitev za vas.

Večnamenska nadzorna plošča z barvnim OLED zaslonom je edini vidni element celotne instalacije sistema GENEVO PRO II, ki se nahaja v notranjosti vozila. Kot je razvidno iz fotografij, je lahko njegovo mesto v kabini res različno in čeprav seveda obstajajo določene omejitve, se da pri vgradnji zelo dobro upoštevati želje kupca. Prepuščamo vaši odločitvi, kateri položaj ustreza vašim potrebam, zato o tem razmislite vnaprej. Zagotavljamo vam, da je prikazovalnik videti zelo eleganten in bo pritegnil vašo pozornost le ob opozorilu na nevarnost.

Primeri montaže GENEVO PRO II v praksi.

  • BMW M760i:

  • McLaren 720 S:

  • Ferrari 812SF:

  • Mercedes G500:

  • Bentley Continental GT:

  • Chevrolet Camaro:

GENEVO PRO II M

GENEVO PRO II M

€ 1 557
dobavljivost: na zalogi
€ 1 557
PREBERI VEČ

GENEVO PRO II M je naš najnovejši, najnaprednejši vgradnji radarski detektor z revolucionarnimi funkcijami in z radarsko anteno HDM+ (zaznavanje radarjev MultaRadar in GATSO RT4).